Dames 1 - op de rug.JPG Dames 2.JPG hmhcbanner-1920-1.jpg hmhcbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-B.jpg hmhcbanner-1920-F3.jpg Veteranen B - spel.JPG
 

Technische staf

Sinds het begin van dit seizoen zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe structuur van de hockey-organisatie. In plaats van één Technisch Manager met daaronder drie hoofdtrainers zijn er nu drie Technisch Managers die elk een eigen onderdeel van de organisatie voor hun rekening nemen: 

  • Technisch Manager Tophockey: Sander van den Elshout
  • Technisch Manager Breedtehockey (ABC): Adrien Bouscasse
  • Technisch Manager Breedtehockey (DEF): Tommes Dollekamp

De Technisch Managers hebben als voornaamste taak om de jeugdtrainers (meer dan 150) te helpen ontwikkelen in het training geven en de jeugdspelers te helpen ontwikkelen in hun technische en tactische vaardigheden als hockeyer. Daarnaast zullen er verschillende activiteiten in het seizoen georganiseerd worden door de Technisch Managers.

Technisch Managers zijn in dienst van de vereniging om doordeweeks de trainingen in goede banen te leiden. Wij stellen de technische staf even aan jullie voor:

Sander van den Elshout | Technisch Manager Tophockey

Sander is verantwoordelijk voor de trainingen van alle lijn- en selectieteams. Lange tijd is Sander (Wok) actief geweest als speler van HMHC Heren 1. Sander is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag voor de trainingen.
Het credo van Sander luidt: " We hockeyen omdat we het leuk vinden”.


 

Adrien Bouscasse | Technisch Manager Breedtehockey (ABC)

Adrien is verantwoordelijk voor de trainingen van de breedte teams in de ABC Jeugd. Ook dit seizoen is Adrien een belangrijke speler voor HMHC Heren 1 in de Overgangsklasse.
Adrien is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor de trainingen.
Het credo van Adrien luidt: "Laat HMHC een familieclub zijn met ambitie”.


 

Tommes Dollekamp | Technisch Managaer Breedtehockey (DEF)

Tommes is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen van de breedte teams in de DEF Jeugd (waaronder de Jongste Jeugd teams). Lange tijd is Tommes actief geweest als speler van Zeewolde Heren 1, maar is nu assistent trainer/coach bij Baarn Heren 1. Voor de zomer heeft Tommes zijn HT4 (trainers)diploma behaald.
Tommes is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag voor de trainingen.
Het credo van Tommes luidt: "Hockeyen doen we voor ons plezier, maar winnen vinden wij ook erg leuk”!