Dames 1 - 20 mei.JPG Dames 2 - rugnummers.JPG hmhcbanner-1920-F1.jpg HMHCbanner-1920-J.jpg HMHCbanner-1920-JJ-A.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg HMHCbanners_1920-JB2-6.jpg Veteranen B - overleg.JPG
 

Vrijwilligers

Onze club kan niet zonder vrijwilligers!

De vrijwilligerscommissie brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar. Het belangrijkste doel is het inventariseren van het vrijwilligersaanbod dat we binnen HMHC hebben. Wanneer er een vacature binnen de club is, zoekt de vrijwilligerssommissie naar geschikte kandidaten. Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde actieve vrijwilligersfunctie of wil je aanmelden op één van onderstaande vacatures, stuur ons dan een email op [email protected].

Communicatiecommissie zoekt Creatieve Content Creator

De communicatiecommissie van HMHC zoekt versterking voor het ontwerpen en plaatsen van social media content. Vind jij het leuk om, samen met anderen, social media posts voor HMHC te maken op Instagram, Facebook en TikTok? Heb je kennis van Canva, Capcut en/ of wil je je dit eigen maken? Het gaat vooral om enthousiasme en een creatieve geest die meehelpt om ons team sterker neer te zetten.
Heb je interesse of nog wat vragen? Neem dan contact op met Annemieke Kreuning. Zij geeft graag met toelichting over de inhoud en de tijdsinvestering. Mailen kan, maar een beller is sneller op 06 5436 8377.

Sponsorcommissie zoekt Acquisitie guru

Werk jij graag mee om de club een stukje mooier en professioneler te maken? En wil je werken in een enthousiaste commissie die zorgt dat we als club nét dat beetje meer kunnen doen?

De sponsorcommissie bestaat uit 5 mensen en is verantwoordelijk voor de werving van sponsoren, relatiemanagement, verzorgen van de sponsoruitingen en het bijhouden van de lopende contracten.

In de sponsorcommissie zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor acquisitie. We zoeken iemand die een goed lokaal netwerk heeft, óf dat juist wil opbouwen cq uitbreiden. Maar ook iemand die zijn/haar weg weet in de corporate marketing wereld is zeer welkom. Ervaring is niet perse vereist, een gezonde dosis doorzettingsvermogen is al genoeg!

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Jouw belangrijkste taak is om sponsoren duurzaam te betrekken bij HMHC en het aantal sponsoren van HMHC te vergroten.
  • Je neemt het voortouw in het werven van sponsoren onder leden, lokale ondernemers of landelijke bedrijven.
  • Je bent creatief in het bedenken van proposities voor de doelgroep, gebruik maken van de jaarkalender van evenementen en communicatie uitingen.
  • Je legt gemaakte afspraken contractueel vast, met een jaarlijkse evaluatie en onderhoudt verder de relatie.

Vrijwilligerscommissie (voor aanmelden of meer info)

Kluscommissie zoekt bikkels (m/v)

Dit is een nieuwe commissie van HMHC en het is eigenlijk niet echt een "commissie", maar meer een grote appgroep van mensen die bereid zijn de club zo nu en dan te helpen om kleine en grotere klussen te klaren. Dit kan variëren van kleinere reparaties tot wat grotere projecten waarvoor we mensen kunnen gebruiken met een hoog Bob de Bouwer gehalte.

Voor deze commissie (appgroep) zoeken we een groot aantal mensen zodat we de klussen met elkaar kunnen delen. Wanneer er iets gedaan moet worden, dan doen we een oproep in de appgroep om te kijken wie de klus kan oppakken. Dus geen vaste vergaderingen, maar zo nu en dan een ad hoc klus(je) die we met elkaar kunnen oppakken om onze accommodatie naar een hoger plan te brengen.

Vrijwilligerscommissie (voor aanmelden of meer info)

Arbitragecommissie zoekt Voorzitter

De arbitragecommissie is de commissie die de planning verzorgt van de scheidsrechters voor alle Jeugdwedstrijden. Hoewel de naam van de commissie anders doet vermoeden is in principe geen kennis van de spelregels benodigd, maar is het meer een planningsfunctie. Voor elk competitie weekend probeer je scheidsrechters (zowel ouders als jeugdspelers met een kaart) in te delen op de thuiswedstrijden. Dit is soms een beetje een puzzel, maar naarmate je de verschillende scheidsrechters in de beschikbare pool wat beter leert kennen, wordt dat uiteraard steeds makkelijker. De commissie bestaat nu al uit drie personen, maar we zijn op zoek naar uitbreiding om het werk met elkaar wat meer te verdelen.

Vrijwilligerscommissie (voor aanmelden of meer info)

Vrijwilligerscommissie zoekt vrijwillige vrijwilligers (1-2 personen)

Ook de Vrijwilligerscommissie zoekt een vrijwilliger om het team verder te versterken. Deze commissie heeft als doel om de betrokkenheid van leden en ouders bij de club te vergroten en zoveel mogelijk actieve vrijwilligers te mobiliseren voor de verschillende taken en rollen binnen de club. Wanneer er een vacature binnen de club is, gaat de commissie op zoek naar geschikte kandidaten om een match te maken. Daarnaast coördineert de commissie het screeningsproces (VOG) voor vrijwilligers die met jeugdteams werken.

Vrijwilligerscommissie (voor aanmelden of meer info)