Dames 1 - 20 mei.JPG Dames 2 - rugnummers.JPG hmhcbanner-1920-F1.jpg HMHCbanner-1920-J.jpg HMHCbanner-1920-JJ-A.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg HMHCbanners_1920-JB2-6.jpg Veteranen B - overleg.JPG
 

Gevonden voorwerpen

Regelmatig vinden wij op de velden of in het clubhuis achtergelaten kleding en andere spullen. Sieraden, telefoons en kleine gebruiksvoorwerpen worden afgegeven aan de bar en aldaar bewaard. We stoppen de kleding in de grote bak die op de gang staat ter hoogte van de toiletten. Als je kleding vergeten bent, kan je dus het best in deze bak kijken of het gevonden is. Sticks en paraplu's bewaren we ook in de gang.

Ongeveer 4 keer per jaar (rond de vakantieperiodes) wordt de bak met kleding geleegd. Alle kleding wordt op de foto gezet en deze foto’s worden geplaatst op onze website. Overige artikelen laten we op de club. Als in de kleding een telefoonnummer vermeld is, nemen we contact op met de eigenaar.

Als je iets ziet op de foto’s dat je bekend voorkomt kan je gedurende vier weken na plaatsing van de foto’s, een mail sturen aan [email protected] en een afspraak maken om de kleding weer op te halen.

Alles wat niet na 4 weken opgehaald is wordt opgeruimd. De kleding wordt gesorteerd. De goede kleding wordt ter verkoop aangeboden aan een tweedehandswinkel en de overige kleding wordt naar de textielbak gebracht. De opbrengst van de verkoop van de kleding gaat naar een goed doel.

Gevonden Voorwerpen