MA-2018HMHC D1-002.jpg MB-2018 11 04.jpg MB-2018HMHC H1.jpg
 

Sponsormogelijkheden

Word nu sponsor van HMHC!

HMHC is een familieclub met ambitie. Wij verbinden voor de jeugd breedtehockey met tophockey. Hockey is een sport met een sterk imago. Een uitdagende sport die er voor iedereen is, die verbindt en wordt gekenmerkt door fair play. Hockeyers en liefhebbers van hockey vormen een gevarieerde doelgroep, van 6-jarige F-jes en veteranen in het veld, tot fanatieke ouders en hoogopgeleide decisionmakers langs de lijn. Wij doen een beroep op uw steun om onze ambitie te verwezenlijken! Je naam als sponsorpartner aan HMHC verbinden is een unieke kans. Want daarmee kies je voor hockeysponsoring op hoog niveau.

 

Waarom HMHC sponsoren?

HMHC is een familieclub met ambitie: prestatiegericht én gezellig. Om deze ambitie te realiseren investeren we onze sponsorinkomsten volledig in training en begeleiding van de jeugd. Dat we goed op weg zijn, blijkt onder andere uit onze topteams, die voor een groot deel met eigen ‘kweek’ spelen. Ook onze bloeiende Goudhockey-competitie, waarin elke drie weken circa 150 senior leden in 7-tallen tegen elkaar strijden, maakt onze club uniek.

HMHC is een club met toekomst. De club telt ruim 1.550 leden waarvan 1.100 jeugdleden. De jeugdopleiding van HMHC is er op gericht om onze eigen talenten maximaal te ontwikkelen. De jeugd is ook uw (toekomstige) doelgroep.

 

Ieder weekend een bereik van 3.500 personen

HMHC is een club met een sterke regionale rol. Op zaterdagen zijn het vooral de jeugdteams met ouders. Op de zondagen zijn dat de Smurfen, Dames, Heren en Veteranen met hun familie en supporters uit de regio. Allemaal bezoekers die meerdere malen worden bereikt door uw sponsorboodschap in en langs het veld. In een gemiddeld weekend bezoeken 3.500 personen ons complex.

HMHC is een club met een sociale rol. HMHC vormt een sterk sociaal, zakelijk en sportief netwerk. Elke middag en avond zijn er volop activiteiten op het complex, zoals wedstrijden en trainingen (jeugd en senioren), trimhockey, PIOS huiswerkbegeleiding en Sportkampen (in de vakanties). Bovendien hangt er achter de HMHC-website een ledencommunity. Deze website met banners van enkele sponsors krijgt ruim 3.100 unieke bezoekers per maand.

Lees hier alles over de sponsormogelijkheden bij HMHC:

 

Neem voor meer informatie contact op met Regien Schagen, Bestuurslid Zakelijk HMHC.
[email protected]