Dames 1 - op de rug.JPG Dames 2.JPG hmhcbanner-1920-1.jpg hmhcbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-B.jpg hmhcbanner-1920-F3.jpg Veteranen B - spel.JPG
 

Toernooien

Bij HMHC worden elk jaar verschillende toernooien georganiseerd:

Goois Jeugdhockey Kampioenschap

Het Goois Jeugdhockey Kampioenschap markeert de start van het seizoen. De jeugd van Laren, Gooische, ’t Spandersbosch, Huizen, Naarden en HMHC nemen het sportief tegen elkaar op. Winnen is natuurlijk fraai, maar met dit toernooi gaat het er niet alleen maar om wie de meeste wedstrijden wint. De club die het meest sportieve gedrag toont wint namelijk de felbegeerde Fair Play Award en mag die award in zijn clubhuis ophangen.

De eerstvolgende editie van het GJK vindt plaats op 31 augustus 2024.

Stamppottentoernooi

Het Stamppottentoernooi luidt traditiegetrouw het nieuwe jaar in. Hockey en stamppot, in combinatie met de Nieuwjaarsreceptie: een uitgelezen kans om de hockeyvrienden een goed nieuwjaar te wensen.

Peter Wisse Smit familietoernooi


Het PWS-toernooi is ieder jaar op Hemelvaast, dit jaar dus 5 mei 2024. Het toernooi begint traditiegetrouw met de kranslegging ter nagedachtenis aan de gevallen leden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor jong en oud is dit jaarlijkse evenement altijd een bijzonder gezellige gelegenheid om met families en vrienden een dag te hockeyen. Lees meer over het Peter Wisse Smit familietoernooi.

Sophie von Weilertoernooi


Dit O14-toernooi - dat plaatsvindt tijdens Pinksteren op 19 en 20 mei 2024 - voor jongens- en meisjeslijnteams is genoemd naar Sophie von Weiler - voormalig hockeyinternational - die in totaal 154 interlands voor het Nederlands damesteam heeft gespeeld en goud heeft gewonnen op de Olympische spelen. Haar eerste hockeyervaringen heeft zij meegemaakt op onze eigen mooie club, HMHC! Het Sophie von Weilertoernooi is een mix tussen intensief sporten en lekker feesten in de avond. Tijdens het toernooi ontmoet je leeftijdsgenoten uit heel Nederland en wie weet ook daarbuiten!

Lees meer over het Sophie von Weiler Toernooi of volg ons op https://www.instagram.com/svwtoernooi.

Veteranen- en trimtoernooi


Op zaterdag 22 Juni 2024 is het weer zo ver!! Dan zal het 43e Hilversumse Veteranen- en Trimtoernooi worden gehouden op ons mooie terrein. Dit jaar met het thema: Around the world in 80 days.

Voor meer informatie: Veteranentoernooi

Slottoernooi Jongste Jeugd


Op zaterdag 6 juli 2024 mogen de dappersten van de club het buitenseizoen 23/24 weer afsluiten met een geweldige happening. Meer details hierover zullen worden gedeeld via de coaches van de teams.