HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg MB-2022 11 27 HMHC H1 - Leiden H1-003.jpg MB-2022 11 27 HMHC H1 - Leiden H1-021.jpg MB-2022 11 27 HMHC H1 - Leiden H1-047.jpg Veld3.JPG
 
Zaalhockey

Zaalhockey update

Nieuws afbeelding 19-11
Dit weekend is de eerste stap gezet om onze prachtige HMHC Hockey Dome, met hulp van velen van jullie, weer de lucht in brengen. Het zaalhockeyseizoen kan bijna echt weer beginnen.

Materiaal en outfit

Om hier goed op voorbereid te zijn, vragen we je aandacht voor het volgende. Zaalhockeyers zijn verplicht om een bitje, scheenbeschermers en zaalschoenen te dragen. Keepers moeten speciale kunststofbandjes om de klompen dragen, omdat de metalen gespjes van de legguards schade kunnen aanrichten aan de zaalvloer.

Het verzoek aan de keepers is om te checken of deze kunststof zaalbandjes in de keeperstas zitten. Zijn deze niet aanwezig? Neem dan contact op met onze materiaalcommissie via Whatsapp of als je dat niet hebt via e-mail op [email protected].

In de zaal is het verplicht om met een speciale zaalstick te spelen . Deze is platter dan een veldstick. Ook wordt sterk geadviseerd een zaalhockeyhandschoen te dragen. Met zaalhockey zit je veel lager, en je wilt echt voorkomen dat je een bal tegen je stickhand krijgt als je bijvoorbeeld een block zet.

Belangrijke data

๐Ÿ—“๏ธ Dinsdag 28 november
  • 20:00 - Spelregelavond zaal voor iedereen.
  • Wat zijn ook alweer de spelregels in de zaal? Meld je aan via deze link.
๐Ÿ—“๏ธ Woensdag 29 november
  • 20:00 - Ouder- en coach-avond O9 & O10
  • Uitleg van de organisatie van de zaalcompetitie, het spelconcept en de speeltechnieken voor ouders en coaches.
๐Ÿ—“๏ธ Maandag 4 december
  • Start reguliere zaaltrainingen voor iedereen.
๐Ÿ—“๏ธ Woensdag 6 december
  • 20:00 - Coach-avond O12 t/m O18 
  • Uitleg van de organisatie van de zaalcompetitie, het spelconcept en de speeltechnieken voor coaches.
๐Ÿ—“๏ธ Zaterdag 9 december
  • Start zaalhockeycompetitie

Teamindelingen

Op dit moment wordt druk gewerkt aan het afronden van de teamindelingen voor de zaalhockeycompetitie. Zodra deze bekend zijn, zullen we dit aankondigen op de website en in de app. De indeling zal onder "mijn HMHCโ€ te vinden zijn.

Trainingen

De reguliere zaalhockeytrainingen beginnen op maandag 4 december. De planning hiervan is bijna klaar en wordt, net als de teamindelingen, aangekondigd op de website en de app. Spelers uit de volgende veldteams krijgen binnenkort een persoonlijke uitnodiging voor een inspeeldag voor de zaal: JO14-1, JO14-2, MO14-1, MO14-2, MO16-1 en MO18-1.

Wedstrijdschema

De KNHB heeft in haar Match Center de wedstrijden van de zaalhockeyteams al gepubliceerd. Deze kun je vinden door op de volgende link te klikken en daar klik je op "zaalโ€. KNHB Match Center โ€“ HMHC

Alvast heel veel plezier in de zaal straks en nu nog even op het veld!

Met sportieve groet,


Saskia en Karin
Zaalhockeycommissie