HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanner-1920-5.jpg HMHCbanner-1920-7.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg
 
Junioren

Toelichting bij teamindeling 2022-2023

Nieuws afbeelding 24-6 Beste Junioren,

Bijgaand treffen jullie een toelichting op het proces van de teamindeling. Wij vragen u om deze van te voren goed te lezen zodat u op de hoogte bent van hoe één en ander tot stand is gekomen. Hierin zijn best wat wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren. Met deze informatie willen wij u meer transparantie geven in dit toch zeer complexe proces en eventuele verrassingen vooraf wegnemen.

De indelingen zullen in de loop van de middag geplaatst worden op onze website achter het beveiligde gedeelte (MijnHMHC). U dient hier in te loggen met uw lidnummer en uw wachtwoord. In uw omgeving vindt u dan het menu "Club" en daaronder de optie "Documenten". Daar gaat u naar de juiste folder (het is gesorteerd op jaar, dus de folder staat helemaal onderaan). In deze map staan de teamindelingen.

Zodra de indelingen beschikbaar zijn op de MijnHMHC omgeving plaatsen wij nogmaals een berichtje op de website en in de HMHC app.

Bijlage