MA-2018HMHC D1-002.jpg MB-2018 11 04.jpg MB-2018HMHC H1.jpg
 

Veteranentoernooi 2023 - Back to the Future

zaterdag 24 juni 2023   |   10:00 - 02:00   |   HMHC

HMHC Veteranentoernooi Hillywood 2023 - Back to the Future

Op zaterdag 24 juni 2023 is het weer zo ver!! Het 42e Hilversumse Veteranentoernooi vindt dan plaats op onze prachtige velden.

Dit jaar met als thema: 🔥 Back to the Future 🔥.

We hebben plek voor 36 teams dus wees er snel bij! Volgens goede traditie gaan we ook deze editie weer teams aan elkaar koppelen. Naast deze opzet gaan we dit jaar voor het eerst Trim teams toestaan om deel te nemen. De gekoppelde teams en trim teams spelen in aparte poules.

Gekoppelde teams
De dames worden gekoppeld aan de heren; beide teams spelen een helft van de wedstrijd. De gezamenlijke uitslag telt mee als eindscore. Ieder team krijgt de kans om mee te doen aan dit toernooi dus twijfel niet en meld je team direct aan!

Trim teams
Dames en heren spelen mixed met elkaar, volgens de regels van de bond, in een eigen poule. Trim teams spelen volle toernooiwedstrijden en zijn niet gekoppeld. 

Het wordt traditiegetrouw een prachtdag met een goede ontvangst met koffie en gebak, een uitgebreide lunchborrelhappen, het wereldberoemde foute uurtjediner en natuurlijk een knallend feest.

Je kunt je team vanaf vandaag aanmelden via de aanmeldpagina (voorkeur) of via een e-mail aan de toernooicommissie op [email protected] onder vermelding van: 

  • club
  • teamnaam
  • naam contactpersoon
  • telefoonnummer
  • aantal deelnemers
  • de gemiddelde leeftijd van het team en een 
  • inschatting van het spelniveau.

Kosten bedragen € 550 per team (12 spelers). De bijdrage voor iedere extra speler zal € 45 bedragen. 

Graag over te maken op: NL10 RABO 0307418677 ten name van Hilversumsche Mixed Hockey Club o.v.v. Hillywoodtoernooi 2023 + teamnaam +captainnaam + aantal spelers. Inschrijving geldt bij ontvangst van het inschrijfgeld. 

Begin mei zullen we de bevestigingen versturen aan de teams die mee zullen spelen. We hopen jullie allen in groten getale weer te zien dit jaar en er een onvergetelijk toernooi van te maken met elkaar!

.

Hartelijke groet van het organiserend comité,
Anke, Bianca & Bianca, Curt, Joost, Mischa en Rene