HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanner-1920-5.jpg HMHCbanner-1920-7.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg
 
Algemeen

Update n.a.v. persconferentie

Nieuws afbeelding 16-1
Beste HMHC leden, 

Eergisteren hebben we de persconferentie gevolgd en hebben we gehoord dat competities nog niet mogen doorgaan. We mogen wel onderling wedstrijden organiseren binnen de vereniging. Dit weekend hebben we als bestuur, technisch managers en zaalcommissie overleg gehad wat wij op deze korte termijn kunnen organiseren. Dit is best lastig gezien alle onzekerheden. Daarnaast is het (nog) niet duidelijk welke zaalcapaciteit wanneer beschikbaar is. We zijn in contact met zalen om te kijken wat we kunnen regelen. 

We willen proberen voor de jeugd zoveel mogelijk ruimte te bieden aan zaalhockey en waar gewenst, trainingen en partijtjes op het veld. Dit weekend hebben we al een aantal onderlinge wedstrijden kunnen organiseren, alhoewel we ook merken dat het soms lastig was om halsoverkop het team op de been te krijgen en zien we ook de nodige spelers die in quarantaine zitten.

Wij blijven ons best doen om binnen de maatregelen en de beschikbare zaalcapaciteit zoveel als mogelijk onderlinge wedstrijden te organiseren. Daarbij kijken we naar het schema voor de reguliere competitie, om zoveel mogelijk daar op aan te sluiten qua speelweekenden. Ook zullen we kijken of we doordeweeks onderlinge partijtjes kunnen organiseren. Voor teams, jeugd en senioren, die buiten willen trainen en onderling spelen zullen we dit ook in overleg organiseren.

Hopelijk kunnen we er zo, binnen de mogelijkheden, er het beste van maken. 

Sportieve groet, 

Bestuur, technische managers en zaalhockey commissie van HMHC