HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanner-1920-5.jpg HMHCbanner-1920-7.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg
 
Algemeen

Verkeer & Parkeer

Nieuws afbeelding 29-8 De trainingen gaan weer beginnen en ook het wedstrijdseizoen start straks weer. Dit bericht is aan al onze leden, ouders, oma's, opa's, verzorgers en kinderopvang, eigenlijk iedereen die over het Jagerspaadje rijdt. 
Het Jagerspaadje is een 30 kilometerzone, maar een lagere snelheid is ook aan te raden. Veel van de kinderen zijn op weg op de fiets, houd hier dus rekening mee wanner je hier met de auto tussen rijdt. Let ook op de wandelaars. Ga op tijd van huis, dan hoef je niet te racen en kunnen we de (helaas veel voorkomende) gevaarlijke situaties voorkomen. Geef elkaar de ruimte en let goed op.

Wanneer het weer druk wordt op zaterdagen, dan zijn er nog voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, gewoon even doorrijden naar de grote parkeerplaats achter op het sportcomplex, maar niet op het Jagerspaadje of buiten de vakken op het parkeerterrein en zeker niet voor onze toegangspoort. zie ook onze website onder accommodatie. 

Aan alle fietsers, zorg dat de verlichting van je fiets in orde is, dan ben je in het donker goed zichtbaar.

We wensen iedereen een sportief en veilig hockeyseizoen.