HMHCbanner-1920-3.jpg HMHCbanner-1920-4A.jpg HMHCbanner-1920-5.jpg HMHCbanner-1920-7.jpg HMHCbanners-1920-JJ-13.jpg MA3-2018 10 14.jpg
 
Algemeen

Wil gaat met pensioen!

Nieuws afbeelding 19-12
Onze groundsman Wil gaat met pensioen. Wil startte bij HMHC in 1986. Het kostte de club moeite een groundsman te vinden die de beste grasvelden van Nederland kon onderhouden én een waardig opvolger van de vorige trouwe groundsman kon worden. Met Wil en zijn 36 jaren van trouwe dienst is dat evident gelukt. 

Wil maakte veel mee bij HMHC, wonend op het complex, was hij 24/7 betrokken bij de club. Al in 1989 mocht Wil de Ras-Amsterdam beker in ontvangst nemen, wat aangeeft hoe hij zich inzette voor de club. Hij was er tijdens de levendige momenten, in weekenden al vroeg met de bladblazer aan de gang, sproeiers op tijd aan en onderwijl stil genietend van de wedstrijden. Hij was er in roerige tijden, bij verbouwingen en waarin het HMHC financieel zwaar ging, Wil bleef trouw aan de club. Tenslotte was hij er ook in rustige tijden, waarbij hij allerlei kleine en grote klussen deed voor HMHC en de Golfclub. De lockdown viel hem zwaar, zonder enige bezoeker op de velden, was het wel erg eenzaam. 

We vroegen Wil hoe hij terugkijkt op die 36 jaar en wat hij nu gaat doen: "Ik heb bij HMHC altijd geweldig werk gehad, de club zien veranderen. Persoonlijk vind ik gras uitdagender dan kunstgras, maar wat ligt de club er mooi bij nu ook veld 4 en 5 nieuw zijn. Ik ga met een trots gevoel weg en heb een heel leuk appartement gevonden op fietsafstand van HMHC, als ik de reuring mis, ben ik er zo”.

HMHC en Stichting De Bult zijn Wil erkentelijk voor al zijn werk en zullen zijn afscheid zodra dit weer mogelijk is met genodigden vieren.